top of page

RASKAAN KALUSTON HINAUS

Hinaus Koskinen palvelee ammattitaidolla raskaan kaluston hinauksissa laajalla toiminta alueella Etelä-Pohjanmaalla, Suomenselällä ja Keski-Suomessa. Olit sitten matkassa tyhjällä tai täydellä kuormalla, saat meiltä aina tarvittavan avun. Hinaus Koskisen raskaan kaluston hinauspalvelut mm. pienille ja isoille kuorma-autoille, puoli- ja täysperävaunuille, puuautoille sekä busseille ja linja-autoille. Millä tahansa yhdistelmällä olet matkassa, voit soittaa suoraan meille.

Raskaan kaluston hinauksiin käytämme 3-akselista Renault -hinausautoa. Auto on erittäin hyvin varusteltu kaikkiin hinaus- ja pelastustöihin kuorma-autoille ja rekoille. Autosta löytyy myös turvallisuusvarusteita, kuten sulkupylväitä ja muita varrellisia ja heijastuksella varustettuja merkkivaloja. Näin saamme turvallisesti liikenteen hidastamaan hinauspaikalla ja vältymme lisävahingolta.

Saat nopean avun laajalla alueella ja laskutamme työstä suoraan vakuutusyhtiötäsi. Joskus raskaan kaluston hinaukseen tarvitaan useampi raskas hinausauto, silloin Hinaus Koskisen hyvä paikallistuntemus alueen muista hinausyrittäjistä on avuksi.

RKK-004-3845.jpg

Vakuutusyhtiön raskas hinaus

Hinaus Koskinen on Autoliiton raskaan kaluston hinauspalvelun ammattilainen, joka toimii yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Raskaan kaluston hinaukset kuuluvat lähes poikkeuksetta vakuutusyhtiön kattavuuteen. Laskutamme hinaus-, tiepalvelu- tai pelastustyöstä suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Jos tarvitset raskaan kaluston hinauspalvelua Etelä-Pohjanmaalla, Suomenselällä tai Keski-Suomessa, soita Hinaus Koskiselle suoraan!

www.autoliitto.fi

Hinauspalvelu 24h

Raskaan kaluston hinausautomme ovat lähtövalmiina kellon ympäri, myös pyhäpäivinä, 365 päivää vuodessa.

Voit soittaa meille milloin tahansa, millä yhdistelmällä tahansa.

hinaus koskinen on ympäri vuorokauden päivystävä hinausliike

Raskaan kaluston ja henkilöautojen hinaukset

Tarvitsemasi ammattimainen hinausapu kellon ympäri, oli matkasi keskeytynyt sitten henkilö-, paketti-, asunto- tai mopoautolla, mönkijällä, moottoripyörällä tai mopolla. Uuden kaluston myötä hinaukset myös raskaalle kalustolle, rekoille ja yhdistelmäautoille. Samalla hinaamme myös asuntovaunut ja peräkärryt.

Onko ajoneuvossasi kaskovakuutus?
Hinauspalvelut ovat useimmiten asiakkaalle maksuttomia

Toimimme yhteistyössä Autoliiton ja kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hoidamme kaikki korjaamo- ja vakuutuskorvaukset puolestasi. Laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Ei vakuutusta? Annamme hinta-arvion heti puhelimessa

bottom of page