top of page

PALJONKO HINAUS MAKSAA?

Hinaus on yleensä täysin maksuton asiakkaalle, mikäli autossa on kaskovakuutus / autopalveluvakuutus. Vakuutus korvaa myös matkakustannukset kotiin. Lähes kaikki hinausvakuutukset ovat 0 euron omavastuulla ilman bonusmenetyksiä.

Hinauksen hinta ilman vakuutusta määräytyy ajankohdan ja kilometrimäärän mukaan. Annamme heti puhelimessa arvion kokonaiskustannuksesta. Voimme lähettää laskun tai ottaa maksun paikanpäällä. Ilman vakuutusta, autoliiton jäsenyyttä tai autosi liikkumisturvaa, hinauksen hinta alkaen 50 € sis. ALV.
 

Hinaus Koskinen on kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani, voit soittaa suoraan meille!

hinaus koskinen on vakuutusyhtiön hinauspalvelu

Autoliiton hinauspalvelu

Hinaus Koskinen on Autoliiton hinauspalvelu, joka laskuttaa myös suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Jos sinulla on Autoliiton jäsenyys, joka kattaa hinaus- ja tiepalvelut, palvelumme ovat sinulle maksuttomia.

Lue lisää Autoliiton jäsenyydestä

www.autoliitto.fi

Hinauspalvelu 24h

Hinausautomme ovat lähtövalmiina kellon ympäri, myös pyhäpäivinä, 365 päivää vuodessa.

Voit soittaa meille milloin tahansa

hinaus koskinen on ympäri vuorokauden päivystävä hinausliike

Kevyen- ja raskaankaluston hinaukset

Tarvitsemasi hinausapu kellon ympäri, oli matkasi keskeytynyt sitten henkilö-, paketti-, asunto- tai mopoautolla, mönkijällä, moottoripyörällä tai mopolla. Uuden kaluston myötä hinaukset myös raskaalle kalustolle. Samalla hinaamme myös asuntovaunut ja peräkärryt.

Vakuutus tai Autoliiton jäsenyys kattaa

hinaukset, rengastyöt, moottoriviat, apuvirran annon, lukkiutuneen oven avauksen, polttoainen tuonnin ja paljon muuta.

Onko ajoneuvossasi kaskovakuutus?
Hinauspalvelut ovat useimmiten asiakkaalle maksuttomia

Toimimme yhteistyössä Autoliiton ja kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hoidamme kaikki korjaamo- ja vakuutuskorvaukset puolestasi. Laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Ei vakuutusta? Annamme hinta-arvion heti puhelimessa

Auton hinauksen hinta ja vakuutukset: Kuka vastaa kustannuksista?

Hinauspalveluiden tarve voi tulla yllättäen, olipa kyseessä sitten auton tekninen vika tai onnettomuus tiellä. Tällöin herää usein kysymys hinauksen hinnasta ja siitä, kuka vastaa näistä kustannuksista. On tärkeää olla selvillä omasta vakuutusturvastaan ja ymmärtää vastuualueet eri tilanteissa. Kannattaa tutustua huolellisesti oman autovakuutuksen kattamiin palveluihin, jotta tiedät mitä vakuutuksesi kattaa jo ennen kuin avun tarve tulee eteen. Useimmissa liikennevakuutuksissa on mukana tiepalveluturva, joka korvaa esimerkiksi auton hinaamisen lähimpään korjaamoon teknisen vian sattuessa. Tämän turvan piiriin kuuluva hinaus ei yleensä aiheuta lisäkustannuksia auton omistajalle.

Onnettomuuden tai kolarin tapahtuessa tilanne voi olla hieman erilainen. Jos olet osallisena liikenneonnettomuudessa ja tarvitset hinausta, vastuu kustannuksista riippuu siitä, mikä osapuoli on syyllinen. Jos toinen osapuoli on täysin syytön onnettomuuteen, hänen vakuutusyhtiönsä todennäköisesti korvaa myös hinauskustannukset. Joskus kumpikin osapuoli on vahinkoon yhtä syyllinen tai vahingon aiheuttajaa ei voida selkeästi määritellä. Tällöin tavanomaisesti kunkin osapuolen tulee korvata omat vahingot omasta kaskovakuutuksestaan.

On myös hyvä huomata, että autovakuutus ei välttämättä kata kaikkia hinauskuluja. Esimerkiksi jos haluat hinauttaa autosi korjaamolle joka on pidemmän matkan päässä, saatat joutua maksamaan osan hinauskuluista itse. Toisaalta, jos kaukana oleva korjaamo on paras vaihtoehto esimerkiksi ajankohdan vuoksi, asiakkaan osallistumista hinauskuluihin ei yleensä vaadita. Tällaisissa tilanteissa osaamme neuvoa parhaan menettelytavan, joten voit aina soittaa suoraan meille.

Mikäli sinulla ei ole autovakuutusta tai se ei kata hinauskuluja, voit silti aina soittaa ja saada apua paikalle. Näissä tapauksissa sinun täytyy yleensä maksaa hinauspalvelusta suoraan palveluntarjoajalle. Hinauksen hinta ei koskaan ole yllätys, vaan tiedät etukäteen mitä hinaus- tai tiepalvelutyö tulee kustantamaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vastuu hinauksen kustannuksista riippuu tilanteesta ja omasta vakuutusturvasta. On tärkeää olla selvillä oman autovakuutuksen sisällöstä ja mahdollisista rajoituksista koskien hinauskuluja. Soittamalla meille, saat nopeimman avun ja tärkeimmät neuvot vakuutuksen sisällön ja korvattavuuden selvittämiseen. 

Kaskovakuutus tai Autoliiton jäsenyys kattaa hinauksen hinnan

Hinauspalvelut ovat asiakkaalle useimmiten täysin maksuttomia, mikäli sinulla on voimassa oleva kaskovakuutus/autopalveluvakuutus, tai olet Autoliiton jäsen. Vakuutuksen kattaman hinauspalvelun tilaaminen ei vaikuta bonuksiin, eikä siitä peritä omavastuuta. Hinausavun lisäksi kaskovakuutus ja/tai Autoliiton jäsenyys kattavat monta muuta palvelua, kuten esimerkiksi rengastyöt, moottoriviat, apuvirran annon, polttoaineen tuonnin ja lukkiutuneen oven avauksen. 

Hinaus Koskinen on Autoliiton virallinen yhteistyökumppani ja teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että avun tarpeen ilmetessä asiakkaalle ei koidu ylimääräistä vaivaa, vaan me laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Jos olet epävarma siitä, mitä vakuutuksesi kattaa, voit soittaa meille mihin aikaan vuorokaudesta tahansa numeroon 040 509 5855 ja autamme sinua selvittämään asian.

Minulla ei ole vakuutusta – mitä hinaus tällöin maksaa?

Mikäli sinulla ei ole palveluitamme kattavaa vakuutusta etkä ole Autoliiton jäsen, hinauksen hinta määrittyy ajankohdan ja kilometrimäärän mukaan (hinnat alkaen 50 € + ALV). Saat hinta-arvion tarvittavista toimenpiteistä puhelimitse saman tien ja maksu voidaan veloittaa paikan päällä tai laskulla. Jos kyseessä on kiireetön hinaus, voit tilata sen etukäteen valitsemallesi ajalle.

bottom of page